Ko je misteriozni čovjek pored Afre Saraçoğlu ?

Glumica Afra Saraçoğlu pomirila se sa svojim ocem nakon mnogo godina.


Glumica je u svom intervjuu prije 6 godina izjavila da je njen otac napustio nju i njenu majku dok je ona bila još mala, nakon čega je on otišao u Ameriku. Afra je takođe izjavila da se njena majka razvela od njenog oca kada je ona bila jako mala, te da ga je srela samo dva puta, kada je imala 9 i 13 godina, posle toga ga više nikada nije niti vidjela niti čula. 

 


 

Mlada glumica je takođe izjavila da nikada nije plakala za ocem, te da mu je jednom prilikom rekla da ona nema oca.Afra je u više navrata izjavljivala kako je u njoj veoma duboka “rana” zbog koje je postala agresivna i nije željela da ga vidi.


Afra je podijelila fotografije koje je snimila sa svojim ocem na svojim računima na društvenim mrežama i time prikazala ovaj poseban trenutak u njenom životu svojim pratiocima. Ove objave privukle su veliku pažnju na društvenim mrežama i bile su obasute lajkovima i komentarima mnogih ljudi. Obožavatelji su podržali ovaj hrabar korak mlade glumice. Afra i dalje privlači široku publiku kako svojim uspjesima u profesionalnoj karijeri tako i hrabrim koracima u privatnom životu.


 Nakon odmora u Španiji sa svojim dečkom Mertom, mlada glumica Afra sada se nalazi u Americi gdje se pridružila svojoj kolegici i prijateljici Beril Pozam na odmoru, a vidimo da je to vrijeme iskoristila i za pomirenje sa ocem, što je sretna vijest za Afru i sve njene fanove.

Primjedbe